Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TÁSKÁK

Lepje meg magát, vagy szeretteit egy elegáns, különleges, női kézműves táskával!

Agnes de La Moureyre, párizsi tervező különlegességei közé tartoznak ezek az egyedi tervezésű, természetes anyagokból készült, Supplement D'AM márkájú női válltáskák, melyek közül jónéhány KIFORDÍTHATÓ és belseje egy újabb táskaként használható! Két táska az egyben! 

Bizonyos modellek kétféle méretben kaphatóak.

Válassza Ön is ezt az egzotikus világot, ahol örök nyár és jókedv honol! Kolibri, paradicsommadár és szemkápráztató színek hívják életre a megújuló természetet és idézik meg az egzotikus, ősi kultúrákat. 

Az Agnes által megálmodott ruhadarabok, táskák vászonból és kézzel festett gyapjúból, pamutból, hagyományos kézműves technikával készülnek.
Ennek köszönhetően minden általa készített női táskának lelke van. Ha kimondottan impozáns megjelenésű, vidám, mégis elegáns színvilágú és kiváló minőségű női táskát szeretne, akkor a legjobb helyen jár és érdemes ezek közül a modellek közül válogatnia.

Egy ízléses női táska, amely nem a világot elárasztó tömegtermelés során készült, hanem valódi egyénisége van, strapabíró, emellett elérhető áron áll rendelkezésére, a legjobb választás saját maga számára vagy ajándék gyanánt! 

Egy ilyen különleges, impozáns táska hihetetlenül fel tudja dobni minden nő öltözékét!

A termékpalettát úgy állítottuk össze, hogy Önnek ne a bőség zavarában kelljen keresgélnie, hiszen a sok válogatásban az ember hamar elveszíti az érdeklődését. A másik lényeges dolog számunkra, hogy valóban csak a legnépszerűbb, gondosan kiválogatott modellek legyenek elérhetőek webshopunkban. 

Táskáink mellett érdemes a színben, mintázatban hozzájuk illő, hasonló hangulatú női sálakat, kendőket is szemügyre vennie honlapunkon, és azok közül is választania egyet-egyet, hogy megjelenése mindig, mindenhol osztatlan sikert arasson!

Válassza ki a legszebb női táskát és/vagy kendőt, és adja le rendelését, hogy minél hamarabb örülhessen ruhatára legújabb darabjainak!

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés: